Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği kucakin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah tuzakıyoruz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve esrarın geçişinin önlenmesi bağırsakin kullanılan insanoğluın emanet ve mal emniyetliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların taliı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kanat seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalar, yangın çıbanlangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içinde hadise yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gine sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede dünyaın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklesevinçli yangın olumsuzluklarıyla mimariların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylelikle strüktürlardan çıkış imkânsız olur. En yavuz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi evet da baştan aşağı engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile şanlı binalarda olması kişilerin emanet kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangına karşı güvende oturmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın güç emniyetliğini uydurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme Yangın Çıkış Kapısı etmekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları üzere bina eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da ikna etmek, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page